Fair play | Arg

Hejsan! Idag så var det FairPlay, det var jätte roligt eftersom vi vann(som vanligt, haha nä skämta bara). Jag har vart hemma his mormor igår och sov över där oså. Just nu sitter jag i sängen och kollar lite på tv, standard... Menja, Hejdå vi ses väl antar jag:)


Skola | Stina

Hejhej, idag var Stina hemma hos mig, vi sov över i helgen och så tänkte vi att det skulle vara roligt att hon kunde komma hem till mig.. Jaa, vi gick till Allé-hallen och köpte pringles och en marängswiss, det var as gott! Nu har jag nyss badat och ska snart skypa med Stina, hejdå!xx


Instagam

Hejsan, jag tycker att nu borde följa mig på instagram! Eftersom jag ute bloggar så mycket längre så är jag ju mer social på insta, så ja. Här kommer lite smakprov på min insta! Jag heter @isabelllann !


Bilder ofc


Hellooo

-jag vet att jag suger på rubriker-
Som rubriken säger, helloooo! Just nu sitter jag och äter frukost(lite försent). Jag bjuder på bilder ist..


I like food, HAHAHAH jk I LOVE food

Hej, i helgen har jag vart sjuk och var hemma från skolan idag. Idag var jag och mamma en liten sväng på marieberg och åt lite gott gott! Hhaha, sen så köpte vi några byxor o tröjor osv.. Aja ny ska jag vila lite och sånt, hejdå:)


Ni går se bilder om veckan

(Har likadana byxor på rn av bilderna)


Dare to dream eller ngt

Hejsan, ledsen för dålig uppdatering och sånt, men det har blivit så mycket med skolan och sånt nu. Iaf så har jag inte gjort så mycket, här vart på han med Alice och sånt jag brukar göra. Ni ska få se bilder som kommer så här från min vecka oså! Hejdå nu, ska försöka blogga mer!


Kolla noggrant


😋

One direction & pewdiepie.. I'm rly wierd.. Fick lust att blogga något helt random!


Jag gillar juice

Tjatja lovers, nu kommer lite bilder om dagen


Dare to dream

Hejsan, dom senaste dagarna så har jag såklart vart i tråk skolan.. Vi har fått en ny matsal så nu får vi bättre mat som vi faktiskt äter! Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tv, vi får se om jag bloggar lite imorn. För jag blir så trött efter skola-_-

HEJDÅ


A true friend is that one who know you and still love you

Hejhej, idag(igår) var jag med Sofia igen. Vi vr och fota lite och sen så spela vi in videos:)
Bilder kommer


The brightest smile can hide the darkest secret

Hejhej, idag ska jag till Sofia igen.. Och jaa, jag bloggar mer se .:D


Idag 01:09...

...fick jag kontakt med acacia brinley Clark, och jag är världens gladaste tjej. Jag kan inte ens beskriva mina känslor för henne(jagr inte kär i henne). Det här gjorde verkligen min dag👌. Jag fick Inge svar dock, men jag fick iaf kontakt med henne!


PERFECT DAY

Hejsan , nu sitter jag på tåget på väg hem från Sofia. Vi har gjort ganska mke saker idag, vi började med att gå på stan och äta där. Sen så åkte vi hem till henne igen o kolla på film, efter filmen så sminkade hon mig med ögonbindel. Hahaha! Ni ska få se bilder. Hejdå:)


You're giving me a heartattack


Magic

Hej där! Idag är jag ensam hemma med Isak, så för typ en timma sen så var vi och åt en varsin pizza. Det var gott. Sen så har jag bara suttit i mitt rum och druckit xubi.. Och chattat på kik såklart! Jag o mina vänner har snackat lite om acacia Clark (ni som inte vet vem hon är så komme det bilder), vi är typ kära i hennes ansikte. Hahahhaha, aja jag bloggar mer sen inatt kanske.. Jag brukar ju vara uppe sent. Aja Hejdå , seeya;)


What doesen't kill makes you stronger

Godmorgon ppl! Och HEJ 2013!
Ja nu är det ju 2013 där man kan börja om på nytt o grejer, tex att uppfylla sina nyårslöften. Mitt första nyårslöfte är att få magrutor(: (nyårslöfte var ett himla jobbigt ord att skriva) så ja, jag har en del nyårslöften. Hejdå, jag skriver kanske mer idag lite senare<3


HAPPY NEW YEAR

Hejhej, jg skulle ha bloggar igår men Inge internet ... Men nu är det ett nytt år! Nya bekymmer och leenden,2013 Will be my year. Som alla skriver;) nu ska jag gå o lägga mig,as trött! Men ni får se bilder!! Hejdå🎉❤


RSS 2.0